Verstandvanvloeren.nl                     Parket Schuren Houten Vloer Schuren                    
Het adres voor  alle soorten Houten en Parket vloeren en het  schuren van uw Houten vloer / Parket  en Afwerken met Lak of Olie
 
 
 

                 Parket Vloer Schuren en lakken of olien

                                            in Leimuiden en Rijnsaterwoude  !!

 

                                         Parket Stof Vrij schuren (bijna) alles is mogelijk.

                       Wij werken Stof Vrij dmv het Bona Dustcare Systeem. 

Hoe gaan we te werk ? Wij Maken eerst een vrijblijvende afspraak om de vloer te beoordelen of het de moeite waard is om te schuren.Terplekke kunnen wij U vertellen wat voor behandelingen nodig zijn om uw vloer weer optimaal te maken en een passende prijsopgave geven.
Parket schuren en opnieuw afwerken is een vak apart.Menig doe het zelver zal dit kunnen beamen. Ervaring, goede machines en materialen zijn zeer belangrijk. Uw bestaande parket wordt helemaal kaal geschuurd, eventuele spijkertjes (tapis en bourgogne vloeren) worden gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt. Na het schuren wordt de vloer gepolijst om een zo glad mogelijk oppervlak te verkrijgen. Als de parketvloer glad en volledig stofvrij is kan de vloer worden behandeld. Traditioneel gelegde parketvloeren gaan een leven lang mee. Maar natuurlijk slijt ook een parketvloer, zeker na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er een laagje vanaf te schuren. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Plankjes die b.v. te erg beschadigd zijn kunnen worden vervangen door nieuwe plankjes. Na de behandeling (parket schuren) is uw parketvloer weer even mooi van uitstraling als toen het net gelegd werd.

 

 

Voor Informatie of een Offerte  aanvraag klikt U Hier.


 

ExternalVideoWidget

Houten vloer stofvrij schuren - Bona Dust Care System

 


 

 

Houten vloer stofvrij schuren =

 


 


 


 

Verstandvanvloeren.nl de Specialist voor het schuren en lakken van uw Houten vloer / Parket vloer in Leimuiden  en Rijnsaterwoude. Wij werken de vloer of met een Lak of U kunt kiezen uit 26 kleuren olie.

Tevens heeft U de mogelijkheid om de vloer af te werken met een Hardwachs olie.
 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info